Onze Expertise

Duurzame Groei voor Bedrijven
MissieOver ons

Wij zijn een Consultancy & Interim Management agency met als doelstelling bedrijven helpen duurzaam te groeien.

Wij bieden consultancy en interim management aan

op 4 expertise domeinen:

2HUM staat voor het verbinden van mensen, daarom staat het creëren van duurzame werkrelaties met interne en externe stakeholders bij ons altijd voorop.

PROCUREMENT

Inkoop is een belangrijke schakel in de totale supply chain van een bedrijf. Wij werken op de optimalisatie van jouw inkooporganisatie.

Optimalisatie op vlak van directe en indirecte kosten, aankoopprocessen en menselijke verbinding tussen collega’s, andere departementen en leveranciers.

Samen zoeken wij ook naar oplossingen hoe stapsgewijs duurzamer in te kopen met tastbare voordelen voor mens en planeet. Hierbij valideren we ook leveranciers naar waarde en willen we hen inspireren om samen te groeien.

INTERIM MANAGEMENT

Om sneller de nodige stappen te zetten in jouw organisatie bieden we interim management aan. Meer, onze resultaat gerichte consultants hebben de nodige senior ervaring en beschikken over de noodzakelijke competenties  zoals aanpassingsvermogen, veerkracht, flexibiliteit net zoals een echte “hummingbird” (kolibri).

Jij wil toch ook snel inzetbare mensen met empathisch vermogen die de continuïteit kunnen verzekeren en tegelijkertijd sneller de beoogde doelstellingen en Return on investment kunnen realiseren?

Interim Management aan WIN-WIN tarieven: Zoekt u een interim Procurement Manager, CPO, Procurement generalist, procurement categorie expert of supply chain expert?

MARKETING

Om succesvol en duurzaam te groeien is het noodzakelijk een duidelijke visie en missie te hebben waaruit een strategie vloeit.

Waarom zijn wij hier als mens en als bedrijf? Welke impact willen we creëren die voor mensen belangrijk is?

Een sterk bedrijfsmerk en employer branding gebaseerd op echte waarden die doorheen de organisatie echt geleefd worden, maakt een echt verschil.

Wij begeleiden jullie in het herdefiniëren van jullie “Why” en vertalen deze in de brandstory, employer branding en communicatie.

COACHING & TRANSFORMATIE

Coaching: Mensen maken een bedrijf. Getalenteerde en geëngageerde medewerkers doen een bedrijf groeien. Leiders die investeren in zichzelf en hun mensen om zo iedereen te laten groeien, creëren meer inzicht, bewustzijn, engagement en betrokkenheid. Wij begeleiden ondernemers, leiders en executives individueel, naar een krachtige State of Being en inspirerend authentiek leiderschap.

Transformatie: Wij begeleiden bedrijven in hun veranderingstrajecten zowel op vlak van digitale transformatie als bij het herdefiniëren van de organisatiestructuur en organisatiecultuur.

Duurzaam

Mensen, onze community, planeet en diversiteit zijn belangrijk.

Daarom hebben wij ook de nodige stappen gezet om bewuster te zijn in onze keuzes. Sommige keuzes doen we in stappen, zoals elektrisch rijden.

Rijden we elektrisch? Ja, en niet allemaal.

Andere keuzes doen we ineens voor de volle 100%. Zo hebben we gekozen voor gerecycleerd papier over de ganse lijn en herbruikbare promotiematerialen.

Hoe kunnen bedrijven duurzaam groeien?

 

Onze visie op succesvolle duurzame groei is dat elke organisatie die een rol van betekenis wil hebben nu én in de toekomst dient te investeren in duurzame ontwikkeling die zowel mensgericht én marktgericht is met aandacht voor onze omgeving en digitale transformatie.

Mensgericht

 • Mensen zijn belangrijk
 • Zonder gepassioneerde mensen is het moeilijk om echt te groeien.
 • Mensen evolueren, jongere generaties hebben andere accenten en het is telkens een uitdaging om alle generaties met elkaar te laten harmoniseren.

Marktgericht

 • Beantwoorden aan de behoefte van een sterk veranderende markt is essentieel om de juiste diensten en producten te leveren.

Digitale transformatie

 • We leven in wereld die zich verder technologisch ontwikkelt om het ons net gemakkelijker te maken. Zowel om taken efficiënter uit te voeren, te meten, weten en bij te sturen. 

Duurzaamheid

 • Laten we bewust omgaan met energie, passie en tijd van mensen, natuurlijke grondstoffen en financiële middelen.
 • We zijn ook graag in balans met onszelf en onze omgeving.

ONS AANBOD

BUSINESS GROEIPAKKET

Introduceer een nieuwe frisse kijk in jouw organisatie.

Genereer betere marges en resultaten en breng je bedrijf en organisatie naar een hoger niveau.

Duurzame groei voor bedrijven

Je kan pas meer weten als je eerst de juiste vragen stelt… zoals bijvoorbeeld:

 • Wanneer heb je de laatste keer de temperatuur gemeten van jouw bedrijf en organisatie?
 • Waar sta je nu en waar zou je willen staan?
 • Hoe denk je dit te bereiken?
 • Erken jij de noodzaak om jouw organisatie te transformeren naar een hoger niveau met een duurzamer resultaat? Jij wil toch ook blijven bestaan?
 • Hoeveel ruimte geef jij aan innovatie in een sterk veranderende markt?
 • Welke competenties en vaardigheden ontbreken in jouw organisatie?
 • Hoe zit het met de passie van de mensen in jouw bedrijf?

BUSINESS GROEIPAKKET 3 NIVEAUS:

Brons

Kick off meeting

+ Huidige analyse

+ Workshop

+ High level strategie

+ Advies

Zilver

Brons

+ Toekomstige situatie

+ Workshop

+ Gedetailleerde strategie

+ Gedetailleerd plan

+ Mijlpalen

Goud

Zilver

+ Opvolging resultaten

+ Begeleiding

+ Premium coaching

Dankzij onze experten in de verschillende domeinen,
kunnen wij u een totaaloplossing op maat bieden.

 

 

Wil je een gratis intake gesprek? 

Neem dan nu actie en maak een afspraak!

Contacteer ons