Een netwerk van getalenteerde, ervaren en toegewijde experten.

WIE ZIJN WIJ?

 

Wij zijn een netwerk van getalenteerde, ervaren en toegewijde experten die samen de visie delen dat mensen, planeet en resultaten belangrijk zijn waarbij de voordelen voor mens en planeet tastbaar zijn.

Onze experten hebben expertise opgebouwd in verschillende domeinen van marketing, procurement, supply chain, human resources, transformatie, coaching en meer.

 

Grow together

Door middel van co-creatie werken we samen en creëren we een meerwaarde voor iedereen.

CO-CREATION

Elke klant is uniek. Daarom stellen wij een uniek team van onafhankelijke experten samen voor elk project.  

Expertise domeinen

  • Procurement 
  • Marketing
  • Human Resources

Totaaloplossing

Wij creëren de juiste balans van expertise die jullie nodig hebben. Van inkoop, supply chain management, human resourses, coaching, marketing en meer. Zo helpen wij jullie organisatie verder te ontwikkelen op het pad dat is voorbestemd te volgen.

 

Samenwerken

Verenigd door een passie voor het ontwikkelen van duurzame ondernemingen, werken wij in co-creatie om elk aspect van jouw onderneming duurzaam te maken. Hierdoor creëren wij samen de waarde die jouw business -en iedereen die erbij betrokken en erdoor geraakt wordt – kan bloeien.

 

Let’s make a difference. Let’s create real value. Let’s grow together.

Founder & Managing Partner Christian De Sterck

“Mijn passie is om meer positieve impact te kunnen genereren voor uw onderneming waarbij mensen, omgeving en economische rendabiliteit centraal staan.

Uit eigen ervaring heb ik al te vaak gezien en zelf ervaren dat het ons vaak ontbreekt aan nieuwe management methoden, kennis, inzichten en werkmiddelen om taken nog efficiënter uit te voeren. Vaak houden vastgeroeste overtuigingen ons in de greep. In sommige gevallen zijn we ons hiervan bewust en vaak onbewust.

Investeren in nieuwe digitale technologieën, nieuwe werkwijzen, co-creatie en expertise is dus essentieel om toekomstbestendig te zijn.

Al te vaak worden mensen in dit verhaal vergeten omdat we ons enkel focussen op de processen en technologie.

Daarom wil ik met 2HUM mensen in organisaties empoweren. Samen jullie onderneming en organisatie ondersteunen vanuit co-creatie en bezieling. Hierdoor bieden we gezamenlijk een antwoord aan de uitdagingen waar u als ondernemer of manager mee te maken hebt. 

Zowel nu als in de toekomst.

 

We gaan voor oplossingen die positief zijn voor iedereen en waar iedereen achter staat.

 

Om zoveel mogelijk impact te creëren, werk ik samen met partners die deze gemeenschappelijke visie onderschrijven.  Samen zorgen we voor een krachtige, complete en duurzame aanpak.

Contacteer ons