Het verhaal van 2HUM

okt 10, 2020

Het verhaal van “2HUM”

We hebben ons geïnspireerd op de symboliek van oude culturen in het Amerikaans continent, waar hummingbirds (kolibri’s) symbool staan voor veerkracht, aanpassingsvermogen, vreugde, liefde en om onbevreesd je hart te volgen.

Door hun krachtige vleugels kunnen ze tot 100 slagen per seconde maken, hierdoor zijn ze pijlsnel en kunnen ter plaatse in de lucht blijven hangen. Hierdoor ontstaat een hummend geluid, vandaar de naam hummingbird. Sommige rassen kunnen afstanden tot zelfs 2500 km afleggen.

Als enige vogelsoort zijn ze in staat om achteruit te vliegen. Van hen leren we om terug te kijken naar het verleden, de lessen hiervan mee te nemen en het verleden los te laten om nadien onbevreesd snel voorwaarts te gaan.

 

Het effect van hummen

Hummen (in het engels ’to hum’)  is een krachtige oertaal die iedereen kan.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat minimaal 5 minuten hummen reeds een verlagend effect heeft op onze bloeddruk en hartslag.  Bovendien verlaagt het ons stressniveau. Soms hummen mensen als ze blij zijn of om hun baby tot rust te brengen en sommigen gebruiken het in bewustzijnstrainingen.

Iedereen kan hummen en het draagt bij tot onze gezondheid!

“2 U”

In ons logo vind je ook de letter-cijfercombinatie “2 U” terug. Mensen vinden het belangrijk om gezien en gewaardeerd te worden. Ja, jij wordt ook door ons gezien. 

2 HUM

2 HUM ook staat voor to humanity. Door met elkaar samen te werken, van elkaar te leren en elkaar vooruit te brengen als mens en als groep vanuit een gezamenlijk hoger doel dienen wij met ons allen de gehele mensheid.

Contacteer ons